top of page

Op 25 oktober 2023 organiseerde het bestuur van AMK Suriname een vergadering.


Het bestuur van A Marron Kompas Suriname
Stichting A Marron Kompas Suriname

Op 25 oktober 2023 organiseerde het bestuur van AMK Suriname een vergadering. Het doel was om het Surinaamse bestuur te informeren over de oprichting van een nieuwe afdeling in Europa, ter ondersteuning van de realisatie van de doelstellingen van AMK. De vergadering stond onder leiding van voorzitter Leo Brunswijk, die de verantwoordelijkheid van AMK benadrukte en het belang van de organisatie in zowel Suriname als Europa uiteenzette.


Er volgde een kennismakingsronde tussen de afvaardigingen van beide afdelingen en de vertegenwoordigers van de zes Marron stammen. Kapitein Stanly Baja, afgezant van Granmang Da Bono Velantie en de vertegenwoordigers van de zes stammen in het bestuur van AMK Suriname juichten gezamenlijk het initiatief toe. Dit werd beschouwd als een teken van groei, ontwikkeling en vooruitgang voor de Marrons. Het bestuur en de gezant verleenden mandaat aan de afdeling AMK Europa om de formaliteiten te vervolgen en de werkzaamheden ten behoeve van Suriname voort te zetten.


Beide afdelingen namen een constructieve houding aan en zijn van plan de uitdagingen aan te gaan voor duurzame ontwikkeling, ondersteund door een solide communicatiestructuur.


106 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Oct 30, 2023
Rated 5 out of 5 stars.

Dat getuigt van groei en vooruitgang voor het Traditioneel Gezag

Like

Guest
Oct 30, 2023
Rated 5 out of 5 stars.

Geweldig om te zien dat AMK Suriname blijft groeien en nu uitbreidt naar Europa! Dit toont aan dat de organisatie toegewijd is aan vooruitgang en samenwerking. Als bezoeker van de site voel ik me geïnspireerd en trots om deel uit te maken van deze gemeenschap. Proficiat aan iedereen die betrokken is bij dit succes

Like
bottom of page