top of page

In Memoriam: Julian With (1948-2024)

Bijgewerkt op: 3 jul.


Met diepe droefheid hebben wij vernomen van het overlijden van Julian With op woensdag 19 juni 2024. Namens Stichting A Marron Kompas willen wij onze oprechte deelneming en medeleven betuigen aan de familie, vrienden, en naasten van Julian With.

Julian With was een vooraanstaand criticus en een fervent pleitbezorger voor de rechten van de Marrongemeenschap in Suriname. Zijn onvermoeibare inzet voor sociale gerechtigheid en zijn kritische stem hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten. Hij was een onvermoeibare strijder die altijd streed voor de waarheid en gerechtigheid, ongeacht de obstakels die hij tegenkwam. Zijn passie en vastberadenheid hebben velen geïnspireerd en zullen blijven voortleven in het werk dat hij heeft nagelaten.

Als Stichting A Marron Kompas erkennen wij de immense bijdrage die Julian heeft geleverd aan de verbetering van de positie van de Marrongemeenschap. Zijn toewijding en moed om onrechtvaardigheden aan te kaarten, hebben velen van ons geïnspireerd om verder te gaan in onze strijd voor gelijkheid en rechtvaardigheid.

We hopen dat de herinneringen aan zijn werk en zijn impact een bron van troost zullen zijn voor zijn geliefden in deze moeilijke tijd. Laten we zijn nalatenschap eren door door te gaan met de strijd voor de idealen waarvoor hij stond. Zijn erfenis zal ons blijven inspireren en motiveren om de wereld een betere plek te maken voor toekomstige generaties.

Rust zacht, Julian With. Uw stem zal gemist worden, maar nooit vergeten.

Met oprechte deelneming,

Stichting A Marron Kompas

22 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 comentario

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Invitado
3 dagen geleden
Obtuvo 5 de 5 estrellas.

Rust in vrede mijn leermeester🙏🏿🙏🏿

Me gusta
bottom of page